Fortnite играчки

Показване на 3 резултата

Fortnite играчки и аксесоари

Geeky.bg е онлайн магазин, в който може да намерите огромно разнообразие от играчки Fortnite и аксесоари. При нас ще откриете фортнайт играчки и Fortnite Funko pop фигурки подходящи за подарък за всеки фен на играта. Лицензираният мърч е на достъпни цени и с бърза доставка до вас само за два работни дни. Чрез fortnite магазин geeky.bg може да съберете цяла колекция от играчки Fortnite и дори често да се сдобиете с Fortnite аксесоари на промо цени.

История на Fortnite

Видео играта Фортнайт се появява на гейминг пазара през 2017 като веднага постига мащабен успех. Най-важното нейно предимство и причина за успех е това, че тя предоставя нов опит във видео преживяването и гейминг света. За една година играта е качена на почти всички платформи за игра, а броят на играчите достига зашеметяващите 125 милиона. За кратък период от време играта Fortnite се превръща в културен феномен, отразяван навсякъде по света в традиционните и дигитални медии.

Името идва от английски език от думата fortnight (която няма точен превод на български, но означава период от две седмици) или от две думи Fort (крепост) и Night (нощ).Има репутация на пристрастяваща игра, като дори се говори, че екипа от Epic Games разработил идеята за играта е включвал психолози, чиято работа е била да я направят именно такава. А самата игра Фортнайт идва от идеята за микс между всеизвестната конструктивна игра Minecraft и класическа shooting игра. Крайният резултат е невероятно мултиплеър изживяване с невиждан дизайн. Има няколко режима на игра, като всеки от тях те оставя без дъх и те кара да искаш още гейминг.

До момента играта има три различни режима:

  1. Fortnite: Save the world, която представлява играч срещу средата, в която се намира;
  2. Fortnite: Battle Royale, в която играят играч срещу играч;
  3. Fortnite: Creative, където играчът попада на остров, на който може да строи, да кани приятели и развива сам историята на играта.

Много известни личности споделят в социалните си профили, че играят и са фенове на Fortnite. Още от появяването си на пазара до днешна дата играта бива номинирана и печели безброй награди в гейминг индустрията. Това е доказателство, че геният зад нея е голям и скоро няма да бъде изместена.

Fortnite ирачки, Fortnite аксесоари и Fortnite фигурки в нашия фортнайт магазин

Ние от Гийки БГ предлагаме лицензиран Fortnite мърчандайз, който е перфектен и официално лицензиран подарък за всеки геймър и фен. Независимо дали търсите фортанйт фигурки или Fortnite подарък за дома или офиса, с повод или без поводод, ние го имаме. Ето и някои от най-купуваните Fortnite подаръци от Fortnite магазин geeky.bg:

  • Fortnite играчки – предлаганите от нас Fortnite играчки са с колекционерска стойност за всеки от българските геймъри. Те са едни от най-продаваните геймърски продукти в последните години. Предлагаме фортнайт играчки и фортнайт фънко фигурки на всички играчи от Fortnite – Raven, Loot Lama, Ragnarok, Brite Bomer, Zoey, Cuddle Team Leader, Dark Voyager, Raptor, Skull Trooper, Love Ranger и още много други fortnite играчки. Играчките Fortnite са направаени много качествено и са с отлична изработка с учстойчиви материали и с ярки цветове. Това ги прави да изглеждат така, сякаш героите са излезли направо от играта. Всички fortnite аксесоари в нашият fortnite магазин са лицензиран официален мърч на играта.
  • Fortnite фигурки – Fortnite фигурките са един от най-харесваните продукти от всички фортнайт гейминг фенове и геймъри от България. В наличност предлагаме единствено лицензирани Fortnite играчки, Fortnite фигурки и Fortnite аксесоари и имаме почти всички герои от играта. Fortnite Funko pop фигурки, плюшени играчки и аксесоари с марката на Fortnite! Фънко фигурките на Ragnarok, Dark Voyager, Skull Trooper ви очакват в нашия онлайн фортнайт магазин. Всички те са идеален подарък за геймърите, фенове на играчки Fortnite, независимо дали са приятели, роднини, дали подаръка е за вкъщи или офиса.

Fortnite магазин Geeky.bg

Geeky.bg е онлайн магазин за гейминг колекционерски аксесоари и други фенски гейминг продукти. Нашата цел е винаги да предлагаме голямо разнообразие от колекционерски Fortnite играчки и готини фортнайт аксесоари и мърч, които са подходящи за малки и големи геймъри. Fortnite магазин geeky.bg поддържа постоянна наличност на склад на много и различни fortnite фигурки и всеки един фортнайт артикул може да бъде доставен при вас до 2 работни дни. Всички fortnite играчки на сайта ни са оригинални и официално лицензирани, високо качество, предлагани често на промоционални цени. Клиентите ни могат да се възползват от регулярни отстъпки – намалени цени, промо оферти или promo код за отстъпка.

Онлайн магазин geeky.bg се стреми да задоволи нуждите от готин мърч на всеки фортнайт фен в България и при възможност изпълняваме и индивидуални поръчки като идеи за Fortnite подаръци. Не се колебайте да се свържете с нас ако искате някоя фигурка, пъзел, чаша или чанта, която не виждате налична в момента. Ще направим всичко възможно да я доставим на армията от fortnite фенове!

Колекционирай поп културата! 

Този сайт използва бисквитки (Cookies), за да подобри потребителското изживяване. Общи условия.