BTS Продукти

Показване на 20 резултата

BTS Продукти и Аксесоари

Geeky.bg е онлайн магазин, в който може да намерите огромно разнообразие от BTS продукти. При нас ще откриете BTS Funko фигурки, BTS чаши, BT21 чаши и много други гийк продукти за вашия дом и офис. Предлагаме огромно разнообразие от BTS аксесоари и кпоп продукти, подходящи за подарък и приятна изненада. Всичко това на достъпни цени и с бърза доставка до два дни.

Кратка история на BTS и BTS Bulgaria

BTS са най-известната южнокорейска музикална кпоп група. Бандата е създадена през 2013 година, а техният стил е позитивен, шарен и определено унисекс. В състава влизат седем момчета: RM, Джин, Шуга, Джей Хоуп, Джимин, Техьонг и Чонгкук. Бантан момчетата бързо набират скорост и БТС се превръща в най-известната кпоп група в цял свят. Третия албум на групата става номер едно в известната класация Билборд 200 и това го прави първият кпоп и първият азиатски албум постигнал това.

BTS в България

Както всички по света, така и феновете от BTS Bulgaria мечтаят да доведат любимата си корейска банда на родна сцена. BTS Bulgaria са отдадени фенове, които изучават хореографията на БТС и текстовете на техните песни. Събират се да разговарят за кпоп културата и учат корейски език, за да разбират по-добре любимците си. Стискаме палци на кпоп феновете от BTS България и всеобщите любимци да стъпят скоро на българска сцена.

BTS продукти и аксесоари в нашия кпоп магазин

Ние от Гийки БГ предлагаме лицензиран BTS мърчандайз, който е перфектен и оригинален подарък за всеки член на BTS България или въобще за всеки кпоп фен. Независимо дали търсите BTS funko фигурка или BTS подарък за дома или офиса, ние го имаме. Ето и някои от най-купуваните BTS подаръци от кпоп магазин geeky.bg:

  • BTS Funko POP фигурки – предлаганите от нас кпоп продукти са с колекционерска стойност за всеки от българската БТС армия. Те са едни от най-продаваните BTS продукти в последната година. Предлагаме кпоп фънко фигурки на всички момчета от БТС – RM фънко поп фигурка, Джин фънко поп, Шуга funko pop, Джей Хоуп funko pop, Джимин фънко поп, Техьонг фигурка и Чонгкук funko pop фигурка. BTS Funko pop фигурките са направаени изключително качествено – отлична изработка с устойчиви материали и с ярки цветове.
  • BTS BT21 Funko POP фигурки – BT21 Funko POP фигурките са също предепочитан продукт от всички кпоп фенове и фенове от BTS България. В наличност имаме всички герои от BT21, като например Cooky Funko pop, Chimmy Funko POP, RJ фънко фигурка и още много BT21 продукти с марката на Funko POP! Фънко фигурките на Shooky, Cooky, Tata, Koya, Mang, Chimmy, RJ и Van ви очакват в нашия онлайн кпоп магазин. Всички те са идеален кпоп подарък за всеки кпоп тийнейджър, фен на сладките BT21 и BTS.
  • BTS чаши – BTS BT21 чашите, които предлага нашият онлайн кпоп магазин са официално лицензиран кпоп мърч и са едни от най-търсените kpop продукти на kpop магазин geeky.bg. Всички kpop чаши са керамични и с вместимост 300мл.
  • BT21 чаши – BTS BT21 чашите са оригинални и официално лицензирани. BTS чашите са любимия кпоп мърч на сайта ни. Те са идеален подарък за всеки приятел или роднина, фен на kpop музиката и горд член на BTS армията.

Кпоп магазин Geeky.bg

Geeky.bg е онлайн магазин за BTS подаръци и други фенски kpop продукти. Целта ни е винаги да предлагаме голямо разнообразие от колекционерски кпоп фигурки и готини чаши, аксесоари и мърч, които са подходящи за подарък. Поддържаме в наличност на склад много и различни kpop продукти и всеки един кпоп артикул може да бъде при вас до 2 работни дни. Всички кпоп продукти на сайта ни са оригинални и официално лицензирани. Клиентите ни могат да се възползват от регулярни отстъпки. За намалени цени, промо оферти или promo код за отстъпка следете нашата фейсбук страница тук.

Онлайн магазин geeky.bg се стреми да задоволи нуждите от готин мърч на всеки кпоп фен в България. При възможност изпълняваме и индивидуални поръчки като идеи за БТС Подаръци. Не се колебайте да се свържете с нас ако искате някоя фигурка, пъзел, чаша или чанта, която не виждате налична в момента. Ще направим всичко възможно да я доставим на армията от кпоп фенове!

Колекционирай поп културата!

23.99 лв.

Този сайт използва бисквитки (Cookies), за да подобри потребителското изживяване. Общи условия.